Verkoop

Na een uitgebreide opname van de onroerende zaak en een intake gesprek zullen wij de opdrachtgever informeren over de mogelijkheden van verkoop en advies geven over een vraagprijs en opbrengst. Ook zaken zoals de verkooptijd en verkoopstyling om u uw bezit op de meest gunstige wijze aan te kunnen bieden komen aan de orde. Om volledig geïnformeerd te raken nemen wij met de klant aan de hand van een "vragenlijst ten behoeve van de verkoop" de belangrijke zaken door en verzamelen gelijkertijd de nodige formulieren, aktes, tekeningen en andere stukken. Via diverse Social Media, onze website en dé landelijke huizensite FUNDA zullen wij uw woning of bedrijfsruimte op een prominente wijze onder de aandacht brengen van potentiële gegadigden.

Het informeren en rondleiden van geïnteresseerden doen wij op afspraak. Doet u mee aan de open huizen dagen van de NVM dan zorgen wij dat uw woning extra onder de aandacht wordt gebracht om kijkers te trekken. Bij gebleken interesse zullen wij de potentiële koper informeren over zijn positie en wijzen op de te volgen procedure. Het biedingverloop met de daarbij behorende afspraken en voorbehouden wordt steeds met de verkoper doorgesproken voordat een antwoord of tegenvoorstel zal worden doorgegeven.

Zijn partijen het mondeling eens dan zullen wij zorgdragen voor de schriftelijke vastlegging van de afspraken in een koopovereenkomst welke na door de koper en verkoper te zijn getekend naar de notaris zal worden gezonden voor verdere behandeling. De in de koopovereenkomst genoemde data, voorbehouden en andere afspraken zullen door ons worden geagendeerd en gemonitoord voor een juiste nakoming.

Ter voorbereiding op de eigendomsoverdracht zullen wij koper en verkoper informeren over de dan nog te nemen stappen en aandachtspunten zoals aanvragen/opzeggen nutsvoorzieningen en dergelijke en een eindinspectie organiseren vlak voor de overdracht om te controleren of de onroerende zaak en eventuele meeverkochte zaken zoals overeengekomen aanwezig zijn.

Een verkoopopdracht zal schriftelijk worden vastgelegd waarin duidelijk opgenomen de kosten en voorwaarden. Meer weten? Bel met onze afdeling makelaardij op 070-3524201 of mail naar makelaars@devilee.nl en laat u informeren.

Hoe kunnen we u helpen?

We vertellen graag meer over onze dienstverlening. Bel of mail voor een afspraak.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Volg ons op facebook

facebook