Diensten

Devilee NVM Makelaars is er voor particuluere- EN zakelijke klanten. Ons kantoor is de deskundige partner bij makelaarsdiensten op het gebied van wonen en werken! Meer dan 70 jaar ervaring en het lidmaatschap van de vakgroepen WONEN en BOG (Bedrijfs Onroerend Goed) van de Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Vastgoed deskundigen NVM waarborgen voor u de deskundigheid die u nodig heeft. Vanuit ons kantoor op Scheveningen maar regionaal geörienteerd.

Onze diensten

Waarmee kunnen we u van dienst zijn:

Verkoop

Heeft u verhuisplannen en wilt u uw woning (of bedrijfspand) verkopen? Neem contact met ons op om succesvol te verkopen! 

Lees verder

Aankoop

Devilee NVM Makelaars adviseert u graag over omgeving, huizen, prijzen en alles wat verder bij het kopen van een huis komt kijken.

Lees verder

Verhuur en aanhuur

Uw woning of bedrijfspand verhuren?  Met ruim 70 jaar ervaring kunt u het verhuren gerust ook tot ons specialisme rekenen.

Lees verder

(VvE) Beheer

Administratief- en technischbeheer met duidelijke huurafrekeningen en juridische ondersteuning voor een beter rendement en full service beheer.

Lees verder

Taxatie

U wilt de waarde weten van uw woning of bedrijfspand. Een taxatie geeft hier antwoord op. Steeds meer geldverstrekkende instellingen eisen dat een gecertificeerde taxateur deze taxatie doet. Dat kan bij Th. Devilee Makelaars Taxateurs O.G. B.V.

Lees verder

Huurdersinfo

Huurt u een woning of bedrijfsruimte via Devilee? Hier vind u de benodige info voor al uw vragen.

Lees verder

Volg ons op facebook

facebook