Aankoop

U bent van plan een nieuw onderkomen te kopen maar heeft uw huidige pand nog niet verkocht! Bespreek met ons de route en strategie. Wij zijn u graag van dienst bij het op elkaar af stemmen van deze 2 transacties. Zeker vandaag de dag is dat een vak apart. Heeft u nog geen koopwoning of huurt u nu bijvoorbeeld een winkelruimte, ook dan kan Devilee Makelaars u van dienst zijn bij uw zoektocht.

Na het inventariseren van de wensen en mogelijkheden gaan wij voor u op zoek naar geschikte objecten. Wij maken hiervoor gebruik van zowel de geëigende kanalen als FUNDA en concurrerende websites, maar spreken ook ons netwerk van collega's en vastgoed bemiddelaars aan. Samen maken we een lijst van mogelijk interessante objecten en gaan deze bekijken. Na evaluatie trachten we de woon- of werkwens nog duidelijker in beeld te krijgen om zo dé woning of hét bedrijfsobject te kunnen onderscheiden uit het woud van aanbod. Zit het er nog niet bij! Dan kijken wij dagelijks het aanbod na en informeren u per email over nieuwe objecten.

Het pand gevonden! Wat nu? Na het doornemen van het eigendomsbewijs, splitsingsakte, erfpachtvoorwaarden, erfdienstbaarheden en zo meer zullen wij u adviseren over de wijze en de hoogte van een voorstel richting verkoper. Het is niet alleen een prijs die van belang is. In het voorstel komen zaken zoals financieren, staat van oplevering, datum van oplevering, vergunningen en dergelijke aan de orde. Zorgen voor volledigheid en duidelijkheid tijdens het biedingsverloop is van groot belang.

Waarom Devilee Makelaars als mijn aankoop partner? Onze regionale kennis en deskundigheid op het gebied van wonen en werken en ervaring als aankoopmakelaar tesamen met onze wens om dienstverlenend de klant tegemoet te treden zullen u vanaf het begin aangeven de juiste keuze te hebben gemaakt.

Een aankoopopdracht zal schriftelijk worden vastgelegd waarin duidelijk opgenomen de kosten en voorwaarden. Meer weten? Bel met onze afdeling makelaardij op 070-3524201 of mail naar makelaars@devilee.nl en laat u informeren.

Hoe kunnen we u helpen?

We vertellen graag meer over onze dienstverlening. Bel of mail voor een afspraak.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Volg ons op facebook

facebook