Verhuur & Aanhuur

Ook bij de verhuur en aanhuur kan Devilee Makelaars u terdege van dienst zijn. Zowel vanuit de afdeling makelaardij als uit onze afdeling Beheer en Vastgoedmanagement hebben wij dagelijks nieuwe woningen in de verhuur of komen er transacties tot stand waarbij wij namens klanten de aanhuur verzorgen. Expat gerelateerd, villa's, woonhuizen en appartementen, gestoffeerd en/of gemeubileerd. Wij hebben zelfs een specifieke afdeling verhuur van studio's en studentenkamers.

Interesse in verhuur maar niet in de financiële en administratieve handelingen die daarbij komen kijken? Laat u eens vrijblijvend informeren over de mogelijkheden uw verhuurde onroerende za(a)k(en) bij ons in beheer te geven. Devilee Beheer! 70 jaar ervaring in vastgoedmanagement voor zowel particuliere- als institutionele beleggers en Verenigingen van Eigenaars.

Op zoek naar een huurhuis of bedrijfsruimte maak een afspraak met onze afdeling makelaardij. Zij zullen u informeren over de mogelijkheden van huren en zijn u ook hierbij graag van dienst bij uw zoektocht.

Een aanhuur- of verhuuropdracht zal schriftelijk worden vastgelegd waarin duidelijk opgenomen de kosten en voorwaarden. Meer weten? Bel met onze afdeling makelaardij op 070-3524201 of mail naar makelaars@devilee.nl en laat u informeren.

Hoe kunnen we u helpen?

We vertellen graag meer over onze dienstverlening. Bel of mail voor een afspraak.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Volg ons op facebook

facebook