Spijkereiland 23, Hoogmade

Kenmerken

Prijs:
€ 139.000,- k.k.
Postcode:
2355RC
Soort bouw:
bestaand

Download Brochure
Woning delen:  
 • Locatie

  [ { "address": "Spijkereiland 23", "zipcode": "2355RC", "city": "Hoogmade" } ]
 • Omschrijving

  *ALGEMEEN*
  Ruim perceel van ca. 547 m2 met stacaravan en separate schuur met prachtig weids uitzicht over de polder en Wijde Aa. Gelegen in de buurt van Hoogmade op eigen grond met veel rust en privacy in de vrije natuur.

  *OMGEVING*
  Voor de liefhebbers van watersport, hengelsport en fietsen is dit een geweldige locatie. Het perceel is te bereiken met bijgeleverde metalen boot inclusief buitenboordmotor. Het water staat in verbinding met de Wijde Aa, Braassemermeer en de Kaag. In de omgeving zijn er diverse fietsroutes zoals de fietsroute Leidse Ommelanden en de Kaagroute. Het dorp Hoogmade ligt op steenworp afstand. In Hoogmade zijn er diverse winkels, zoals een supermarkt en diverse bistro's. Het perceel heeft een gunstige ligging ten opzichte van de snelweg. Binnen 5 minuten zit u op de A4.

  *KADASTRALE GEGEVENS*
  Gemeente Woubrugge Sectie A nummer 1508 groot 510m2
  Gemeente Woubrugge Sectie A nummer 2127 groot 37m2

  *EXTRA INFORMATIE*
  - Het perceel is v.v. riolering, water en elektra;
  - Er is géén permanente bewoning toegestaan.
  - Warm water d.m.v. geiser (gasfles)

  Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
 • Reageer op deze woning

     
  Versturen
 • Stuur deze woning door

     
  Versturen
 • Documenten