Makelaarsdiensten

huis verkopen voorschoten

VERKOOP - AANKOOP - VERHUUR - AANHUUR

Devilee NVM Makelaars is er voor particuluere- EN zakelijke klanten. Ons kantoor is de deskundige partner bij makelaarsdiensten op het gebied van wonen en werken! Meer dan 60 jaar ervaring en het lidmaatschap van de vakgroepen WONEN en BOG (Bedrijfs Onroerend Goed) van de Nederlandse Vereniging van Makelaars en Vastgoed deskundigen NVM waarborgen voor u de deskundigheid die u nodig heeft. Vanuit ons kantoor op Scheveningen maar regionaal geörienteerd.

 

Verkoop

Na een uitgebreide opname van de onroerende zaak en een intake gesprek zullen wij de opdrachtgever informeren over de mogelijkheden van verkoop en advies geven over een vraagprijs en opbrengst. Ook zaken zoals de verkooptijd en verkoopstyling om u uw bezit op de meest gunstige wijze aan te kunnen bieden komen aan de orde. Om volledig geïnformeerd te raken nemen wij met de klant aan de hand van een "vragenlijst ten behoeve van de verkoop" de belangrijke zaken door en verzamelen gelijkertijd de nodige formulieren, aktes, tekeningen en andere stukken. Via diverse Social Media, onze website en dé landelijke huizensite FUNDA zullen wij uw woning of bedrijfsruimte op een prominente wijze onder de aandacht brengen van potentiële gegadigden.
 

Het informeren en rondleiden van geïnteresseerden doen wij op afspraak. Doet u mee aan de open huizen dagen van de NVM dan zorgen wij dat uw woning extra onder de aandacht wordt gebracht om kijkers te trekken. Bij gebleken interesse zullen wij de potentiële koper informeren over zijn positie en wijzen op de te volgen procedure. Het biedingverloop met de daarbij behorende afspraken en voorbehouden wordt steeds met de verkoper doorgesproken voordat een antwoord of tegenvoorstel zal worden doorgegeven.

 

Zijn partijen het mondeling eens dan zullen wij zorgdragen voor de schriftelijke vastlegging van de afspraken in een koopovereenkomst welke na door de koper en verkoper te zijn getekend naar de notaris zal worden gezonden voor verdere behandeling. De in de koopovereenkomst genoemde data, voorbehouden en andere afspraken zullen door ons worden geagendeerd en gemonitoord voor een juiste nakoming.

 

Ter voorbereiding op de eigendomsoverdracht zullen wij koper en verkoper informeren over de dan nog te nemen stappen en aandachtspunten zoals aanvragen/opzeggen nutsvoorzieningen en dergelijke en een eindinspectie organiseren vlak voor de overdracht om te controleren of de onroerende zaak en eventuele meeverkochte zaken zoals overeengekomen aanwezig zijn.

 

Een verkoopopdracht zal schriftelijk worden vastgelegd waarin duidelijk opgenomen de kosten en voorwaarden. Meer weten? Bel met onze afdeling makelaardij op 070-3524201 of mail naar makelaars@devilee.nl en laat u informeren.

 

AANKOOP

U bent van plan een nieuw onderkomen te kopen maar heeft uw huidige pand nog niet verkocht! Bespreek met ons de route en strategie. Wij zijn u graag van dienst bij het op elkaar af stemmen van deze 2 transacties. Zeker vandaag de dag is dat een vak apart. Heeft u nog geen koopwoning of huurt u nu bijvoorbeeld een winkelruimte, ook dan kan Devilee Makelaars u van dienst zijn bij uw zoektocht.

 

Na het inventariseren van de wensen en mogelijkheden gaan wij voor u op zoek naar geschikte objecten. Wij maken hiervoor gebruik van zowel de geëigende kanalen als FUNDA en concurrerende websites, maar spreken ook ons netwerk van collega's en vastgoed bemiddelaars aan. Samen maken we een lijst van mogelijk interessante objecten en gaan deze bekijken. Na evaluatie trachten we de woon- of werkwens nog duidelijker in beeld te krijgen om zo dé woning of hét bedrijfsobject te kunnen onderscheiden uit het woud van aanbod. Zit het er nog niet bij! Dan kijken wij dagelijks het aanbod na en informeren u per email over nieuwe objecten.

 

Het pand gevonden! Wat nu? Na het doornemen van het eigendomsbewijs, splitsingsakte, erfpachtvoorwaarden, erfdienstbaarheden en zo meer zullen wij u adviseren over de wijze en de hoogte van een voorstel richting verkoper. Het is niet alleen een prijs die van belang is. In het voorstel komen zaken zoals financieren, staat van oplevering, datum van oplevering, vergunningen en dergelijke aan de orde. Zorgen voor volledigheid en duidelijkheid tijdens het biedingsverloop is van groot belang.

 

Waarom Devilee Makelaars als mijn aankoop partner? Onze regionale kennis en deskundigheid op het gebied van wonen en werken en meer dan 50 jaar ervaring als aankoop makelaar tesamen met onze wens om dienstverlenend de klant tegemoet te treden zullen u vanaf het begin aangeven de juiste keuze te hebben gemaakt.

 

Een aankoopopdracht zal schriftelijk worden vastgelegd waarin duidelijk opgenomen de kosten en voorwaarden. Meer weten? Bel met onze afdeling makelaardij op 070-3524201 of mail naar makelaars@devilee.nl en laat u informeren.

 

VERHUUR EN AANHUUR

Ook bij de verhuur en aanhuur kan Devilee Makelaars u terdege van dienst zijn. Zowel vanuit de afdeling makelaardij als uit onze afdeling Beheer en Vastgoedmanagement hebben wij dagelijks nieuwe woningen in de verhuur of komen er transacties tot stand waarbij wij namens klanten de aanhuur verzorgen. Expat gerelateerd, villa's, woonhuizen en appartementen, gestoffeerd en/of gemeubileerd. Wij hebben zelfs een specifieke afdeling verhuur van studio's en studentenkamers.

 

Interesse in verhuur maar niet in de financiële en administratieve handelingen die daarbij komen kijken? Laat u eens vrijblijvend informeren over de mogelijkheden uw verhuurde onroerende za(a)k(en) bij ons in beheer te geven. Devilee Beheer! 50 jaar ervaring in vastgoedmanagement voor zowel particuliere- als institutionele beleggers en Verenigingen van Eigenaars.

 

Op zoek naar een huurhuis of bedrijfsruimte maak een afspraak met onze afdeling makelaardij. Zij zullen u informeren over de mogelijkheden van huren en zijn u ook hierbij graag van dienst bij uw zoektocht.

 

Een aanhuur- of verhuuropdracht zal schriftelijk worden vastgelegd waarin duidelijk opgenomen de kosten en voorwaarden. Meer weten? Bel met onze afdeling makelaardij op 070-3524201 of mail naar makelaars@devilee.nl en laat u informeren.

 

 

Meer informatie? Neem contact op met Devilee NVM Makelaars

Verzenden