Beheer

vastgoedbeheer voorschoten

VASTGOEDMANAGEMENT EN VVE BEHEER

Vanaf de oprichting van ons kantoor meer dan 60 jaar geleden houden wij ons bezig met het beheren van vastgoed voor zowel particuliere als institutionele beleggers en Verenigingen van Eigenaars van woningen en bedrijvenobjecten. Vanuit Scheveningen, maar sterk regionaal georiënteerd, zijn wij als NVM- en Vastgoed Management Nederland lid de deskundige partner op dit gebied.

 

Administratief- en technischbeheer met duidelijke huurafrekeningen en juridische ondersteuning voor een beter rendement en full service beheer.

 

Deeldiensten behoren zeker tot de mogelijkheden net als onze beheerdiensten voor Verenigingen van eigenaars van woningen, bedrijfsruimten en complexen. Ook hier behartigen wij voor de eigenaren de belangen van goed administratief en technisch management, door scherpe inkoop van diensten en strak technischbeleid.

 

Voor het voeren van onze administraties maken wij gebruik van de software van INFORMANT. De totale vastgoedoplossing. Met Informant beschikken wij over een internetportaal voor bestuurders en leden van VvE's, eigenaren voor huurbeheer en huurders.  

Meer informatie? Neem contact op met Devilee NVM Makelaars

Verzenden