Koningin Emmakade 4-5b

Kenmerken

Verkocht

Prijs:
€ 560.000,- k.k.
Postcode:
2518RJ
Soort BOG:
Bedrijfsruimte
Soort bouw:
bestaand

Download Brochure
Object delen:  
 • Locatie

  [ { "address": "Koningin Emmakade 4-5b", "zipcode": "2518RJ", "city": "Den Haag" } ]
 • Omschrijving

  TE KOOP Muziekclub en partycentrum in Den Haag. Sociëteit Engels is een bekend muziekpodium in het gezellige Zeeheldenkwartier van Den Haag. Regelmatig vinden hier live concerten plaats met medewerking van diverse artiesten afgewisseld met jamsessies. De ruimte is uitermate geschikt voor iedereen die een leuk feest, partij of receptie wil organiseren.

  De sociëteit is gelegen op de begane grond en heeft een bruto vloeroppervlakte (BVO) van ca. 379 m2 en een verhuurbare vloeroppervlakte (VVO) van ca. 345 m2. Meetrapport conform NEN 2580.

  De sociëteit is één en al sfeer en gezelligheid. Veel aandacht is besteed aan de verlichting en het geluid. Er is een rokersruimte aan de voorzijde. Het object ligt buiten het autovrije gedeelte van de Haagse binnenstad en is daardoor goed en snel bereikbaar per auto. In de buurt van het muziekpodium geldt betaald parkeren. Openbaar vervoer stopt direct voor de deur.

  Indeling:
  Entree, garderobe, aangeklede u-vormige zaal met tafels en stoelen, 2 gezellige bars, podium, lounge plekken met fauteuils en banken, kleedkamer, geluids/technische ruimte met zicht op het podium, compleet uitgeruste keuken, 2 toiletgroepen, rookruimte en een aparte pantry. Voor afmetingen en layout zie bijgevoegde plattegrond.

  Bijzonderheden:
  - De sociëteit bestaat uit 2 appartementsrechten.
  - Gelegen op erfpachtgrond.
  - Canon nr. 4 eeuwigdurend afgekocht
  - Canon nr. 5b eeuwigdurend heruitgegeven, per half jaar € 89,85 + € 13,00 beheerkosten.
  - Actieve VvE. bijdrage € 200,-- per maand.
  - Centrale verwarming met warmwaterboiler,
  - Bouwjaar 1915. Renovatie tot blues- en jazz club in 2010.
  - Gezien het bouwjaar zijn de ouderdoms- en materialen- clausules van toepassing.
  - De afgebeelde aankleding (roerende zaken) zit niet in de koop inbegrepen.

  Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.
 • Reageer op dit object

     
  Versturen
 • Stuur dit object door

     
  Versturen
 • Documenten