Beheer

vastgoedbeheer voorschoten

VASTGOEDMANAGEMENT EN VVE BEHEER

Vanaf de oprichting van ons kantoor meer dan 50 jaar geleden houden wij ons bezig met het beheren van vastgoed voor zowel particuliere als institutionele beleggers en Verenigingen van Eigenaars van woningen en bedrijvenobjecten. Vanuit Scheveningen, maar sterk regionaal georiënteerd, Den Haag en Rotterdam, maar ook bijvoorbeeld in Leiden en Dordrecht zijn wij als NVM- en Vastgoed Management Nederland lid de deskundige partner op dit gebied.

 

Administratief- en technischbeheer met duidelijke huurafrekeningen en juridische ondersteuning voor een beter rendement en full service beheer.

 

Deeldiensten behoren zeker tot de mogelijkheden net als onze beheerdiensten voor Verenigingen van eigenaars van woningen, bedrijfsruimten en complexen. Ook hier behartigen wij voor de eigenaren de belangen van goed administratief en technisch management, door scherpe inkoop van diensten en strak technischbeleid.

 

Voor het voeren van onze administraties maken wij gebruik van de software van INFORMANT. De totale vastgoedoplossing.
Met Informant beschikken wij over een internetportaal voor bestuurders en leden van VvE's, eigenaren voor huurbeheer en huurders.  
Via het demoportaal https://demoportaal.informant.nl:8080 kunt u een idee krijgen van de mogelijkheden.


Gebruik de volgende inlognamen om om te loggen:
bestuur met wachtwoord bestuur om in te loggen als VvE bestuurder;
lid met wachtwoord lid om in te loggen als VvE lid;
eigenaar met wachtwoord eigenaar om in te loggen als eigenaar voor huurbeheer;
huurder met wachtwoord huurder om in te loggen als huurder;

Als bestuurder facturen fiatteren, als huurder of VvE lid online onderhoudsmeldingen doorgeven en nog veel meer. Samen met Informant maken wij het beheren van uw onroerende zaken mogelijk.

Meer informatie? Neem contact op met Devilee NVM Makelaars

Verzenden